Ja, ja e' singel - men inte känslolös.

Jag har funderat lite på en sak, på killar.
Vart sitter felet på dom?
Eller inte på alla, naturligtvis inte alla - men många.

Nu e' ju jag singel då va, och då blir helt pltsligt killarna supersnälla - jo jo visst, fattar ju inte alls vad dom vill, hahaxD.
Ah, så kanske man pratar lite mer om en kille, men vad får han å tro då att han kan behandla mig som en jävla nallebjörn? Och med nallebjörn menar jag en som man kan både slå & krama, men som ändå alltid stannar kvar om ni förstår.
Vissa killar verkar tro att bara för att man precis har blivit singel så går man med på vad som helst, och klarar av at bli behandlad precis hur som helst, men så e' det ju inte... Absolut inte.
Jag är värd mer än en kille som mer eller mindre skiter i mig, eller, jag e' bra att ha ibland - men inte alltid.
Dom leker med oss tjejer när vi är sårbara för dom vet att vi fortfarande vill ha dom.
Jag kan säga att jag var precis lika dan, när jag var tsm med Niklas - jag ville så gärna så hur mycket han än sårade eller gjorde mig ledsen, så stannade jag kvar.

Men det e' slut med det nu, jag vet vad jag är värd.
Eller rättare sagt, vad ALLA tjejer är värda.
Helt enkelt en kille som faktiskt e' stolt över dig, som inte skäms att berätta för sina kompisar att man snackar med en tjej som dom kanske inte gillar.
Åååh, killar e' så fega på det där - har varit med om det flera gånger.
Att dom snackar med mig och är HUR snälla och gulliga som helst, men vågar inte säga ett skit till sina kompisar -så tröttsamt... Fatta att man känner sig värd INGET.
Visste ni tillexempel att jag var tsm med Niklas i ett HELT år, till och med ännu mer innan hans kompisar fick reda på ngt, å då var det ändå inte han som berättade.
Jag gick i sjuan då, och han i nian, och nästan varje dag i ETT HELT JÄVLA ÅR gick vi förbi varandra i skolan, utan att titta på varandra, inte låtsas om varandra - men när vi kom hem så träffades vi å va tsm.
Helt sjukt, och jag har märkt att alla killar e' sådana.
Varför bryr dom sig ens om vad deras kompisar ska säga? Jag menar va fan, om vi säger att jag skulle bli tsm med en kille, och hans kompisar inte skulle gilla mig, och jag inte gilla dom, SO WHAT!?! Jag behöver inte umgås med dom, och dom behöver inte umgås med mig.
Men för det behöver dom inte förstöra för sin kompis, som faktiskt kanske gillar den här tjejen.

Sånt här gör mig så förbannad asså, jag menar, e' vi tjejer inte värda mer än så?
Eller det kanske bara e' jag, som träffar killar som inte vill berätta ngt för sina kompisar?

Eller egentligen, om kompisarna e' skitstövlar, alltså riktiga jävla bad ass, kanske det inte spelar så stor roll!
Men för det ska inte killen i fråga skita i tjejen bara för att hans kompisar inte vet ngt.

Så några tips till er killar som e' rädda för vad era kompisar ska tycka om era tjejer.

*Om dom dissar dig bara för att du har en viss tjej, e' dom inga riktiga kompisar. Så VÅGA berätta.
*Du vet att hon skulle göra vad som helst för henne, varför inte testa och visa hur mycket hon betyder? Så VÅGA visa upp henne.
*Låt henne aldrig sitta och undra vart du är, hon är värd att veta. För hon älskar dig.

För en tjej vill inte ha en kille som fegar sig, en tjej vill ha en kille som visar att han e' stolt över henne.
Att han ska kunna visa att han älskar just henne, vart fan som helst.
Både ibland hans/hennes kompisar och även om du är med på tex hennes släktträff - hon behöver veta om hon betyder ngt.


2010-04-25 @ 20:10:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Min mobil... är TRASIG.

Japp, min mobil e' helt cp.
Har skickat in den till netonnet idag för att dom ska se om dom kanske kan fixa den.
Den har nämligen ballat ur helt, man kan inte höra på musik i den, och om ngn ringer hör den som ringer inte mig, och jag hör inte den.
Högtalarna har ballat ur totalt, och det hände över en natt, när INGEN rörde den...
Aja, hoppas att dom kan laga den...

Så länge har jag en gammal telefon som jag hittade här, den fungerar åt minstone, dock så här man väldigt dåligt den som pratar i telefonen, men det funkar, i några dagar.


Nu har jag denna...

Jag saknar den redan...


2010-04-21 @ 22:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Anna...


Om andar, spöken o.s.v.
Igår såg jag ett TV-program som hette typ "Det okända", och jag kan bara säga att jag blev ännu mera negativ till allt detta tjatet om spöken och andar och sånt.
Alltså, sjävla programmet e' rätt intressant för man får ju reda lite mer på hur det fungerar, och varför o.s.v.
Vi pratade lite om detta i skolan idag, och Elin, min kompis tror på detta, och även min andra kompis Charlott.. Därimot jag & Felix är extremt negativa till detta.
Alltså, jag kan inte säga att det "inte finns", för det vet jag ju trots allt inte, har ju inget bevis på det, men jag har  väldigt svårt att tro på allt det här om att döda inte vill över till "Andra sidan" och därför "spökar".
En del människor föds nog med att tro på det här, och en del börjar nog tro om dom får vara med om ngt som skulle kunna betyda att det skulle kunna vara andar eller spöken. Jag dock, har väldigt svårt att tro på det över huvudtaget... För mig låter det lite sjukt faktiskt... Om jag någonsin, överhuvud taget ska kunna överväga att börja tro på det här, så skulle det vara om jag upplevde ngt sånt själv.
Sen därimot, kan jag tro lite mer på medier och sånt, eller vad det heter. Och det gör jag för att jag själv har hört saker om det som faktiskt stämmer. Att dom faktiskt har kunnat berätta vad som har hänt i ens liv, till och med samma dag. Det kallas väl typ sjätte sinnet?
Visst, ett sjätte sinne kan väl kanske finnas då, men jag har svårt att tro att "vissa människor" kan kontakta döda...
Som igår på programmet jag såg på, beskrev han typ att han ville ha på sig en keps, och att han kände för att bygga båtar... Vilket stämde överens med gubben som hade bott där förut, men va fan, det hade han ju kunnat tagit reda på innan..
Sen en annan sak! Han sa att han hjälpte över den här mannen till "Andra sidan", och hade som förklaring att eftersom han var så envis när han levde, att det var därför han inte hade velat inse och "gått över".

Så för mig är detta helt osannolikt, men jag kan ju inte säga att ngn annan som tror har fel heller, för jag vet ju trots allt inte... Och förhoppningsvis får jag aldrig reda på det...

Men jag har hört om en tjej, i min ålder tror jag det var, att när hon var 4 år tror jag, var dom i ett gammalt hus hos ngn och sov över, och mitt i natten hade hennes mamma vaknat och hört att denna flickan hade pratat med ngn... Och när hon hade frågat så hade typ flicka pekat bort emot ett hörn tror jag och sagt att det satt en äldre kvinna där, med ngt namn, kmr inte ihåg vilket. Hennes mamma trodde ju inte på detta, men jag tror att det hände igen, eller att hon bara fortsatte att tänka på det och kollade upp denna äldre kvinnas namn då, och det visade sig att en kvinna med det namnet hade dött i det där huset för typ 50 årsen...
Helt sjukt, och det kan ju inte vara påhitt tkr man, för flickan var ju trots allt bara 4 år, och kunde absolut inte ha kollat upp detta själv...
Sånt gör ju att man börjar undra..


Men som sagt, jag måste få uppleva det själv för att tro på det!



2010-04-21 @ 22:37:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Vikt. För mkt eller för lite?

Jag har börjat funderar lite på det här med vikt.
Vart går gränsen för när man är "för smal"?
För mig gäller inte det där, eller jo de klart, det e' väldigt viktigt att man håller en bra och jämn vikt, men jag menar, så länge man mår bra, då är väl allt bra?

Jag får ofta höra kommentarer som att, "fan, vad smal du e'". "VA?!?! Väger du bara 50 kg???" , men samtidigt får jag kommentarer som säger att jag har fin kropp med, och själv är jag nöjd.
Väldigt nöjd faktiskt.
Lite muskler till, det ska jag skaffa...

Jag har väldigt länge nu, legat på samma vikt, eller det klart, ett kg upp, och ett ner, det e' ju samma för alla, men annars väldigt jämnt, och jag mår bra... Känner inga som helst symtom som skulle säga att jag väger för lite.

Så för mig tar jag det som ngt elakt när ngn säger till mig att jag är för smal, kan tänka mig att det känns ungfär som om när ngn männsika kallar en annan överviktig männsika tjock o.s.v..
Det är jobbigt att höra, riktigt jobbigt. Kan nog vara svårt för andra och förstå.
Men jag är nöjd med min kropp som sagt, skulle absolut inte vilja vara mindre, absolut inte.
Men samtidigt så skulle jag inte vilja bli så mkt större, eller det klart, mera muskler...
Jag tror faktiskt inte folk tror att man tar åt sig när man får höra att man ser ut som en tändsticka o.s.v, men det gör man.. För det vet jag att jag inte gör.

Det e' helt sjukt det här, en killkompis sa till mig att tjejer ska vara lite kurviga, men vart går gränsen för kurvig då? Jag har det, inte lika mkt som vissa andra, men dom finns.. Jag har smal midja och större röv, så kurvor, det har jag allt...
Och sen finns det killar, och även tjejer, som har sagt till mig att jag har fin kropp, att jag inte alls e' för smal...
Så för mig e' det inte konstigt att folk får anorexi och sånt...
Nu e' jag såpass nöjd med min kropp, så jag blir inte påverkad på det sättet när jag får en kommentar, däremot så blir jag ledsen eftersom dom ser mig som undernärd... Men absolut inte att jag måste äta för att bli större, eller det kan ju faktiskt bli tvärt om.. Att alla kritiserar så mkt att man slutar äta helt?

Jag e' en periodare när det gäller hur mkt jag äter, och hur ofta. Och jag vet vad det beror på.
Vissa veckor, äter jag nästan ingenting, eller jo det klart, jag äter ju lika ofta som vanligt men inte lika mkt, känner mig helt enkelt inte hungirg, men jag e' ju inte dum, jag fattar ju att man måste äta för att överleva, haha..
Och andra veckor, äter jag hur mtk som helst... Bara vräker i mig. Äter frukt, godis och massor EMELLAN maträtterna...
Jag älskar verkligen mat, och jag älskar att testa nya maträtter o.s.v...
Jag blir chokad när jag läser om tjejer på internät som typ bara äter frukt för att gå ner i vikt? För det första, inte hälsosamt att banta när man e' så ung, om man e' smal ifrån början... Sen för det andra, dom kan ju inte må bra.. Jag mår dåligt när jag läser om dom, förstår dom inte att för att hålla en jämn vikt och kunna bygga muskler behöver man äta "riktig" mat, och träna...
Det räcker inte med att byt ut allt emot ett jävla äpple..

Dom tjejerna, och även killarna, dom har problem, det har INTE jag.
Jag älskar mig kropp, ja, det gör jag faktiskt..
Men vill bara att alla andra ska se det oxå, se att jag mår bra, att jag inte e' undernärd.
Dom som säger det borde kolla upp vad det e' å vara det...

Så som sagt, e' sjukt trött på det här viktsidealet som har skapats, speciellt ibland oss 15, 16 åringar.
Så länge man mår bra, orkar med, och inte e' trött hela tiden - spelar det ingen roll..
Var nöjda med er själva, för så länge ni vet hur ni mår, och e' nöjda med er själva, kan alla andra som han en åsikt ta sig i röven och bry sig lite mer om deras vikt :D.



Såhär ska ingen se sig själv, var nöjd med dig själv, det e' du värd!



2010-04-19 @ 22:34:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



En jävla bra dag!

Fy fan, nu e' jag trött..
En sån jävla helg det har varit - SKITKUL!
Lagt mig sen och gått upp tidigt DESSUTOM så jag e' skittrött..

Men idag har iaf jag varit med Alice hela dagen, och det brukar oftast sluta med att vi ligger och skrattar tills vi inte får luft längre.
Idag var vi på nordby, Alice skulle köpa skor till avslutningsmiddagen, sånna dr gladiatorskor.
Jag skulle egentligen bara följa med som sällskap eftersom jag e' totalt pank nu! Men fick iaf pengar av mamma, eller av min bror, a, va fan, skit samma, jag fick 500 kr på kortet.
Och det slutade med att jag köpte två par skor, och Alice en skjorta.
Plus att vi tänkte äta kinamat, men efter mina två köp hade jag bara råd med korv & mos, haha! xD.
Men det var iaf skit kul, köpte oxå lösgodis, eller, enormt med lösgodis, och blev helt chockad när det bara kostade 36 kr :-O, men det var ju bra för mig :-D.

Sen åkte vi hem och såg på en film, "Klassfesten", typ en film med Björn Kjellman, eller vad han heter, och då var vi på cphumör så då skrattade vi åt precis allt.

Sen tog vi en tur med mopeden, och även det slutade med att vi fick stanna och skratta...
Haha, sjukt kul iaf!

& igår kväll var jag med Sanna, oxå kuul!!

Imr äre skola igen, och jag kmr vara trött som vanligt.

Nu blire varma mackor för min del, sen blir det film med lösgodis.
P U S S !


2010-04-18 @ 20:56:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Löördag.

Jaha, nu skriver jag igen.
Borde väl egentligen städa, men det orkar jag fan inte.
Har bäddat rent, satt upp gardiner och tatt bort nästan alla kläder ifrån golvet, haha, så nu e' jag värd en paus.

Idag har fan inte hänt ngt alls, eller, aa, jag och Leon var borta och såg på när bror körde cross, eller, körde och körde, dom hade precis slutat när vi kom, men vi fick se när dom åkte tbx iaf!

Får väl se vad som händer senare, sugen på ngt roligt.
Ikväll kmr ju iaf några hit, och det blir nog skoj, hoppas jag.

Nu till veckan, e' jag själv måndag, tisdag & halva onsdagen, får väl se hur det går... Haha...

Aja, nu ska jag bara vänta på en sak, sen hoppas jag på en sak ska hända med, men det tar vi en annan dag.

P U S S !


2010-04-17 @ 15:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ny header.

Fixade ihop en ny header på typ 10 sekunder, men allt e' ju bättre än den jag hade innan.
Blev faktiskt helt okej nöjd, den e' lite stor men ser helt okej bra ut.

Denna kvällen blev otroligt tråkig, kan bara hoppas på en förbättring imr!
Vi får väl se hur det blir, men man kan ju alltid hoppas :).

Alla jävla skoltröjor kom idag med, så jag har haft runt 30 olika plagg i mitt rum, lika dana, över allt.
Det var lite rörigt ett tag när jag förstod att jag hade fått 7 i storlek L istället för 5 L och 2 XL, men det löser sig nog.

Nu ska jag forstätta tråka runt här, vem vet, kanske plockar upp här lite, skulle ju inte skada ;-).
Men men, känner mig själv - så antagligen ingen städning.

På söndag blir det Nordby med Alice.
Ska köpa avslutningsklänning till henne, för jag har ju redan köpt min.
Kmr inte ens ihåg om jag har skrivit det innan men det har jag iaf gjort, på MQ. Skit fin e' den verkligen, speciellt till mina assnygga skor ifrån Bianco. :-).
Sen ska vi köpa gladiatorskor - fick ju aldrig köpt det förra året.
Får väl se om jag tkr att jag passar i det, för jag har ju nämligen en extrem fobi för fötter, ALLAS fötter. Spelar ingen roll om dom e' små eller stora, jag hatar dom.
Så dessa skor e' ju verkligen en "fobi" grej för mig, synd att dom ska vara så jävla snygga bara :-O.
Aja, hoppas att jag övertalar mig själv till ngt bra - att köpa dom.
Sen även ett par nya klackskor får nog inhandlas, nu till våren!
Man har ju noll lust att köpa skor på vintern, för man kan inte använda dom då endå så...

Nej, nu orkar jag fan inte skriva mer.
Vi hörs när vi hörs.
P U S S !






Dom här är sjukt snygga, och kostar bara 299 på Pieces.


2010-04-16 @ 22:30:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



<3.

                                                   


2010-04-16 @ 22:09:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



.

Jag struntar i dig så som du struntade i mig.


2010-04-16 @ 22:05:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sjukt trött på allt, haha!

Jag e' trött allt känns det som, haha.
Nej men jag måste städa, men orkar inte, borde göra massa saker men har helt enkelt ingen ork.
Har ätit jävligt dåligt denna veckan med kom jag på förut, vet inte vad det e' med mig.
Helt enkelt inte hungrig ? Och när jag väl äter känns det i magen som om jag ska spy upp allt :O.
Jätte konstigt, och det känns inget bra.

Imr ska iaf jag vara duktig, då ska jag & Elin träna.
Den bästa timmen på hela veckan, ungefär.

Sen är jag inte tsm med Niklas längre, och jag måste säga att jag e' VÄLDIGT nöjd me det.
Hade glömt hur jävla kul det är att vara singel.
Jag menar, kunna säga vad som helst, göra nästan vad som helst utan att behöva tänka på att man har en kille!
Skit gött.
Kan säga att en kille ser bra ut utan att få dåligt samvete - rena heaven detta ju.

Nu måste jag städa upp lite, sen blir det sängen för mig.
Missade Andra Avenyn idag - fan. Men får väl se det imr på datan eller ngt, om den nu orkar med det.

Är så sjukt trött på min dator så jag kastar den snart.
Den bara gör som den vill hela tiden, stänger ner msn och internet och allt hela tiden...
Lite irriterande så..

Nej nu måste jag skynda mig lite..
Är mega trött..
Har varit uppe länge idag.

Haha, ha det bra!

P U S S !


2010-04-14 @ 22:10:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



<3

Kollade lite snabbt på TV:n och såg att det var Miami Ink.
Längtar jätte mkt tills jag blir 18 så jag kan göra tatueringar :-D.
Ofc, så ska jag göra en i Miami ;-D... På Miami Ink, va Ami James.
Det ska jag göra! Det har jag lovat mig själv...


Han e' ju absolut världens snyggaste man!
Absolut min drömkille :D:D


2010-04-11 @ 14:20:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Trött...

Hallo.

Har suttit vid denna datorn sen jag vaknade imorse, (nörd).
Nej men jag har inget annat att göra, funderar på att åka en sväng, men vart?
Får fortsätta fundera på det.

Igår vad jag & Jessica på Nordby och jag fick köpt mig en klänning till avslutningsmiddagen:D.
Den e' vit, och superfin (:.
Längtar tills skolan slutar som fan nu, kände jag.

Fick föresten (preliminärt) att jag har kommit in på frisör :-D, så jag e' GLAD för det.
Nu ska jag bara se till att inte sänka mig i ngt, helst höja men troligt lix? Nej...

Leon sov här emellan fredag och lördag, myyyysiiigt.
Han sov i min säng denna gången, och vi såg på pippi (:...

Nej, nu ska jag nog duscha och göra mig iordning...
vem vet... ngt kan ju hända :-D.

HA DET BRA!

P U S S !


2010-04-11 @ 14:13:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Volbeat - I only wan't to be with you.





I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you


2010-04-09 @ 14:27:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Downperiod, haha!

Länge sen jag bloggade nu, men har inte haft ngt att skriva om, men får väl bli bättre på det!
Har ju hänt en del sen mitt senaste riktiga inlägg...
Jag fick ett kusinbarn i natt tex, en pojke :-).
Leon har fyllt 4, roligt för han men mindre kul för mig när han bara blir större och större och inte e' fasters lilla prins längre :(, haha! Nejdå, jätte roligt :-D.
Sen i augusti så kmr ju mitt liv bli ännu lite bättre, om nu det går, haha... Jo, det kan det och det kmr det bli :-D.
Jag längatar!!!

Sen har det även hänt tråkigheter, men tänkte inte ta upp nt överhuvud taget här.
Men man kan väl säga att vissa dagar förra veckan var mindre roliga.
Men nu e' jag på benen igen, pigg & glad och redan ute på banan igen! ;)

Nu ska jag och Charlott försöka plugga lite på hemkunskapen.
Ngn skit om räntor och sånt, varför ska jag kunna det? Eller iof, rätt bra att kunna i framtiden oxå.
Sen blir det djupuppgift sista timmen oxå, ska skriva ner allt jag kan om Andra Världskriget! YES! :O.
Sen imr blir det hemkunskaps prov, och sen för min del historia prov oxå eftersom jag var sjuk när dom andra gjorde det!
Aja, det löser sig nog.
Har iaf fått veta att jag har klarat alla mina nationella prov i svenska, helt okej bra!
Och min engelska lärare sa att hon hade rättat min uppsatts och att den oxå var bra, kanske till och med så mkt som ett VG på den då? Man kan ju alltid hoppas...

Nej nu ska jag sitta här i runt 35 minuter till och tråka sönder.
Vi hörs när vi hörs! Om jag överlever dagen.

P U S S !


2010-04-07 @ 10:46:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



<3

                                                   


2010-04-05 @ 21:40:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



.

GLAD PÅSK!


2010-04-03 @ 20:27:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()